Innan vi föds förutbestämda delar av våra liv utifrån vad våra själar vill och behöver lära sig.

Vissa själar väljer liv som för oss kan verka helt orimliga. Healingen jag gjorde på Jeanette Remnér är ett sådant fall. Hon har under flera liv fått leva med övergrepp. Det gäller både övergrepp som andra har gjort mot henne men även övergrepp som hon har gjort mot sig själv. Hon har haft ett tungt liv att leva vilket visade sig under healingen.

Healingen

Den kontakt jag omedelbart får förvånar mig mycket. Det börjar med att jag hör en gammal kvinnlig stämma som hörs som ett eko som studsar fram. Mina tankar går direkt till någon tecknad film men jag minns inte vilken. För min inre syn ser jag sedan en stor orm (en serpant på engelska, det finns inget bra ord för det på svenska). Denna orm har jag stött på förut i Sydafrika när jag var där senast. Det är en mäktig varelse. Jag frågar om hon är Jeanettes själ eller hennes andliga guide. Hon säger att vi är alla ett. På min nästa fråga om hon ska hjälpa mig att hela Jeanette svarar hon jakande. Jag ställer frågan igen om hon är Jeanettes själ, hennes eteriska ursprung men jag får inget entydigt svar. Så länge får jag nöja mig med det och påbörja hennes healing. Jag frågar henne därför i vilken ordning hon tycker a jag ska heala Jeanettes chakran. Hon ringlar sig då uppför hennes rygg och lägger sitt huvud på hennes hjässa. Jag tolkar det som att jag ska börja nerifrån och gå uppför.

“Ormens” kommentar om att vi alla är ett innebär att hon, likaväl som hennes själ eller guider, kan guida och ge mig information under healingen. Eftersom vi alla är sammanlänkade bär vi alla med oss samma kunskap. Vi är alla kopplade till akasha arkivet.

Rotchakrat

Här finns mycket slaggprodukter. Det är rester från många övergrepp både från det här livet och tidigare liv, får jag till mig. Även övergrepp som hon har gjort på sig själv. Rotchakrat ska vara sammankopplat med kronchakrat genom ryggraden och även de övriga chakrana men här är igensatt. Jag tar vattnets ande till hjälp och spolar rent. Vattnets energi kan användas för att spola rent precis som dess fysiska motsvarighet. Jag får inte till mig någon mer information, utan får veta att Jeanette är inte där än. Vilket innebär att hon är inte mogen att ta in och bearbeta den informationen än. Jag går vidare.

Navelchakrat

Här möts jag av en liten flicka som är full av kreativitet. Hon önskar få komma fram och skapa, men hon känner sig instängd. Jag ser även här övergrepp på Jeanettes fysiska kropp som påverkat chakrat. Energierna känns trasiga som om energitrådarna har gått av. Jag gör vad jag kan för att få samman hennes chakra igen så att energierna kan strömma fritt. Jag anmodar Jeanette att försöka släppa fram den lilla flickan som vill skapa. Den lilla flickan är Jeanette själv som barn. Det är ganska ofta som jag ser barnet inom oss. När vi föds är kopplingen till vårt ursprung intakt och därmed själens livsval. Allteftersom vi växer upp tappar vi den kontakten mer och mer. Därav att jag ganska ofta ser det lilla barnet inom oss som sitter instängd och vill utföra det som den kom hit för att göra. Det är därför det är så viktigt att vi försöker knyta an till vår själ eller barnet inom oss och släppa fram dess önskan.

Magchakrat

Ormen följer mig från chakra till chakra. I magchackrat känns det som ett stort hålrum. Jag får bilder på övergrepp från många olika liv. Det förefaller som om Jeanettes själ har samlat på sig en massa olika karman utan att ta hand om dem. Jag har aldrig varit med om det förut och förstår inte riktigt varför hennes själ har gjort så. Här får jag en känsla av att hon börjar må fysiskt illa när jag är i chakrat. Jag ber solen om hjälp för att hela det. Solens energi är kopplat till energin i magchakrat.

Hjärtchakrat

Här ser jag väldigt fina mossgröna och gnistrande energier. Jeanettes själ har skyddat energierna i hennes hjärtchakra. Jag ser Shiva, hinduernas gud, en prästinna och Justitia. Dessa står för stor feminin kraft, wow. Det kan mycket väl vara orsak till att Jeanettes själ har valt att gå en mycket jobbig väg i sin utveckling. Jag får en tydlig förnimmelse av att det här är en mycket gammal själ. Här finns en enorm styrka och kraft. Energierna är intakta och mycket fina.

Halschakrat

Här sitter en blockering och jag upplever det som att Jeanette hickar och rapar. Jag får till mig att hon ska gurgla med vatten plus några droppar med lavendelolja och tea tree extrakt varje dag. Här ber jag vindens ande om hjälp att hela hennes chakra. Det är vindens ande som är kopplat till våra halschakran.

Pannchakrat

Det här chakrat ser fint ut. Jag förnimmer en storhet i dig. Något som väntar på att få komma fram i det här livet eller i ett kommande liv.

Kronchakrat

När jag går in i det här chakrat är det som om jag öppnar upp det och ut flyger en massa slagg som kommer från hela chakrasystemet. Jag fyller därefter på med energi från Plejadernas blåa ros, en energi som har stark helande kraft. Jag går dessutom igenom hela Jeanettes chakrasystem igen, varenda chakra, för att se att energierna kan strömma fritt i hennes kropp igen.

Sammanfattning

Den här healingen har tydligt handlat om de många överfall som den här själen har låtit sig själv genomlida. Behovet av healing var stort. Men kraften och storheten i denna själ är väldigt stor vilket säkert är orsaken till att själen har valt att utsätta sig själv för dessa jobbiga liv. Det är inte lätt för Jeanette att se på sig själv utifrån och förstå storheten i det och det kommer ta lång tid att läka. För att kunna läka bör hon hitta sitt inre barn och låta henne få utlopp för sin kreativitet. Vem vet, kanske kan Jeanette redan i det här livet få utlopp för hennes själs innersta önskan.

Jeanettes egna upplevelser

Det första hon reagerade på var ormen som kommunicerade med mig och ledde hennes healing. Hon berättade att hon alltid har varit rädd för ormar och var nu rädd för att någon hade lagt en ond besvärjelse över henne. Jag lugnade henne genast och berättade att detta är ingen vanlig orm utan en Serpant och att jag kom i kontakt med henne när jag var i Sydafrika. Jag kände igen henne.

Det blev en jobbig healing för Jeanette. Att få på print om många övergrepp kan vara väldigt tungt och lite skrämmande. Hon kontaktade mig dagen efter och berättade hur jobbigt hon tyckte att det var. Det är klart att det sätter igång mycket inom henne. Det är mycket som ska läkas. En läkning som hon bara kan göra själv.

Uppföjningssamtal

Ormen

Jag började med att berätta för Jeanette om ormen som kom till mig under hennes healing. Jag förklarade att en serpant är ett uråldrigt djur som egentligen inte har så mycket med ormar att göra. På svenska finns dock inget namn för den. Just den här “ormen” som visade sig för mig i Sydafrika är en helig orm som var platsens beskyddare. Men hon talade om för mig redan då att hon kan dyka upp lite varstans på jorden. Jag minns när jag berättade för traktens urinnevånare om mitt möte med henne. De berättade att hon hade varit “försvunnen” från trakten sedan lång tid tillbaka så de blev väldigt glada när jag berättade om mitt möte med henne. Det var starkt.

Så många övergrepp

Därefter kom vi in på de många övergrepp hon har fått utstå och hon berättade då att hon hade övergriper på sig själv många gånger också. Det hon menade är att hon har tillåtit männen i hennes liv att våldföra sig på henne gång efter annan. Hon berättade också att det är slut med det nu. Nu väljer hon att leva ensam med sin älskade katt Findus istället.

Ljuskroppen

Jeanette berättade för mig att hon inte är förvånad över att hennes själ inte visade sig för mig. Hon har själv känt att hon inte får kontakt med sitt högre jag och frågade mig om varför det är så. Jag har naturligtvis inget entydigt svar på det. Med tanke på hur trasigt hennes energinät var så tycker jag inte att det är så konstigt att hon har problem att få kontakt. Nu när jag har gjort både utrensningar och lagat hennes chakrasystem samt fyllt på hennes system med ny vitaliserande energi kanske hon har lättare att få den kontakten.

Inre kraft

Med tanke på det jag såg i Jeanettes hjärtchakra, den kraft som finns inom henne, kan hon klara sig ur denna svåra tid. Om hon kan nå fram till sitt inre barn och följa sitt hjärta kan hon nå lycka och framgång redan i det här livet, trots så många övergrepp.

Är du nyfiken på min healing? Kontakta mig på mejl till asa.danielsongrimpe@gmail.com

En stark själ väljer ibland att utsätta sig för många övergrepp under sin livstid men den inre ljuskraften finns där.

 

Tydligt budskap bakom narren

Som vanligt är den här berättelsen helt annorlunda från de övriga. I början av healingen visade sig denna själ som flera olika tokiga entiteter. Som en narr som skojar. Det var lite rörigt men det finns alltid en orsak till allting. Genom varje healing finns en röd tråd. Det som verkar besynnerligt i början får sitt svar när jag kommer till slutet av healingen. Jag upplevde först att denna själ var över hela världskartan och jag hade svårt att hänga med. Men innanför det skalet fanns en seriositet, en önskan och ett tydligt budskap bakom narren. Det här är Sandras berättelse.

Healingen tydligt budskap bakom narren

Det första jag ser efter att jag åkallat hennes själ är en lustig figur som dyker upp som gubben i lådan lite här och där. Sedan ser jag hennes själ som en grön leksakslarv. Hon förvandlar sig till olika figurer hela tiden och mina tankar går till en narr som vill roa och roas. Hon säger att hon kan vara allvarlig och seriös också och visar sig ett ögonblick som en högrest präst i svart kappa. En högst manlig figur. Jag frågar därför om hon ser sig själv som maskulin eller feminin energi och hon svarar maskulin.

Förklaring: Våra själar är av eterisk form, en energi som kan förvandlas från en stund till en annan. Själar som föds kommer i form av ett tvillingpar, en i maskulin energi och den andra som feminin energi. Detta ska inte förväxlas med kön. När själen väljer att gå ner i en fysisk kropp kan den välja att födas som kvinna eller man beroende på vad den ska gå igenom och lära sig. Även en maskulin själsenergi kan alltså vara en kvinna. Du som människa kan både känna dig kvinnlig och uppföra dig kvinnligt även om din själ är maskulin.

Sandras själ vill att jag börjar healingen nerifrån och upp. Hon ber mig också att fylla Sandra med helande energi från Plejadernas blåa ros.

Rotchakrat

Det första jag ser är en groda som hoppar ut ur hennes chackra. Jag får en känsla av att det är narren i henne som leker med mig. Jag går längre in i chakrat och fler grodor dyker upp och hoppar ut. När jag frågar om dem får jag till svar att det är gammalt slagg som ska ut. Det är bearbetat och klart, det behöver bara komma ut. Jag går därefter vidare.

Kronchakrat

Sandras själ ångrar sig och vill att jag ska fortsätta med kronchakrat i stället för navelchakrat som jag brukar. Här känns det som om hennes själ är över hela världskartan och påverkar mig så till vida att jag får svårt att hålla fokus. Jag ber därför att vi tillsammans försöker hålla fokus på healingen. Min känsla är att hon själsligen älskar att skoja, leva livet, är lite ostrukturerad och ofokuserad. Kanske påverkar det Sandra som människa också. Det finns inget i detta chakra att hela idag.

Pannchakrat

Här möts jag av en klar, blå energi. Jag ser en massa olika energivarelser. Många av dem jag mött i tidigare healingar. Hon visar mig att alla hon möter vill hon vara, själsligen, allt som verkar roligt vill hon göra. Hon älskar verkligen att fröjdas men längst in i chakrat sitter en liten flicka som ser sorgsen ut. Min känsla är att detta påverkar Sandra, så till vida att hon känner sig lite vilsen i allt som hennes själ vill göra. Det Sandra kan göra i detta läge är att be sin själ, sitt högre jag, om stöd och hjälp att finna sin väg genom livet.

Halschakrat

Här finns en seriositet jag inte sett i henne innan. Hon älskar att sjunga och ordet artist kommer till mig. Jag vet inte om hon är det eller önskar bli det. Men, jag ser en stor mörk klump i hennes chakra. Hon tar sig om halsen och ser ut som om hon håller på att kvävas. Här finns det gammal karma som behöver läkas. Den läkningen kan hon finna genom att möta sig själv i den stund som har skapat karmat. Det kan hon göra genom meditation eller regression.

Tips: Det finns en metod att ta reda på vad ett karma beror på genom att ställa frågor till sig själv. Är man sensitiv och inkännande så kan det här vara en metod att få fram svar på ett enkelt sätt. Man ställer helt enkelt en fråga till sig själv “Vad beror det på att jag … ? Beror det på något som hänt mig i det här livet, ett tidigare liv eller min ursprungliga form?” Först får man troligtvis svar på när det hände. Då får man gå vidare med en fråga vad som hände om det inte kommer direkt efter. Det gäller att vara uppmärksam på vad som dyker upp inom en.  Det kan vara bilder från det som hänt eller ord som beskriver det.

Hjärtchakrat

Här möts jag av väldigt vacker och gnistrande grön energi. Här vibrerar det av kärlek. Hon har så oerhört mycket kärlek att dela med sig av. Om hon ska göra det genom sång eller på annat vis vet jag inte men jag ser att hon ger mycket av sig själv och både vill och ska göra det. Jag får en bild där jag ser hur hon omfamnar och tar in andra, både vuxna och barn, i sin aura.

Tips: Även om man har mycket kärlek att dela med andra så behöver man tänka på att skydda sig själv så att man inte ger av sin egen energi. Man kan visuellt sätta sig själv i en bubbla och be änglarna om hjälp.

Magchakrat

Här möts jag av en manlig figur. Ord som Gud, Fader Sol och Jesus dyker upp. En manlig andlig förebild som strålar av ljus och kärlek. Det här hänger ihop med den maskulina själsenergin och det som kom fram i hjärtchakrat.

Navelchakrat

Det här chakrat står för den sexuella och kreativa kraften. Här kommer ett budskap till Sandra:

Du kan göra allt det som du vill och önskar. 

Du kan bli den du vill och önskar. 

Det är bara dina egna tankar om dig själv som sätter dina gränser. 

Allt du har lärt om dig själv kan läras om. 

Din skaparkraft är enorm.

Sammanfattning

Alla de figurer som hennes själ visade mig i början visar bara hur mycket skaparkraft och glädje hon har inom sig. Sandras själ har inga begränsningar de har hon skapat själv. Budskapet hon fick är väldigt tydligt. Genom att ta kontakt med sitt inre och låta den kraften få ta form kan den lysa upp hennes livsväg. Kärleken jag såg inom henne är stor. Finner hon sin väg kan hon lysa för både sig själv och sin omgivning.

Sandras egna upplevelser av “Tydligt budskap bakom narren”

Under och efter healingen hade Sandra många egna upplevelser. I början av healingen kände hon tydligt av rotchakrat. Sedan lättade detta upp och energin flyttades upp till huvudet vilket hon tyckte var lite konstigt. Efter en stund fick hon tungt att andas. Förutom att hon hela tiden kände av energin som arbetade kände hon värk och pirr i vänster kind och värk i vänster ben. Hon såg en vacker rosaskimrande färg också trots att hon blundade, något hon sällan upplever. Mot slutet av healingsession kände hon sig lugn och avslappnad. Hela dagen efter var hon helt slut, som om hon hade gjort ett riktigt tungt träningspass.

Jämförelse

När jag skickade min beskrivning av healingen fick Sandra bekräftelse på upplevelsen att energin förflyttade sig nerifrån rotchakrat och upp till kronchakrat. Hon såg hur hennes upplevelse i den fysiska kroppen följde mitt arbete.

Förutom bekräftelse av den fysiska upplevelsen var det mycket Sandra kände igen från andra sessioner och insikter hon gjort om sig själv som hon fick genom min beskrivning av healingen. Detta trots att Sandras healing såg lite annorlunda ut än mina andra berättelser. 

Hur hon fann mig

Sandra hittade mig genom att en vän delade ett inlägg med en text från en healing jag hade gjort. Hon tyckte mycket om hur detta var beskrivet i ord. Hon säger att det kändes som om det fanns en slags pricksäkerhet hos den som skrivit texten och hon kände direkt att hon måste boka en tid hos mig.

Uppföljningssamtal till tydligt budskap bakom narren

Det är inte alltid enkelt att tolka den information som kommer till oss från våra själar. I dessa healingar är det även så att själen måste även ta hänsyn till mig som språkrör. Jag ska först tolka det som sägs och visas för att sedan förmedla det vidare till tredje part. Uppföljningssamtalen är därför av stor vikt för att både få hjälp att tolka och för att få stöttning i det som kommer fram. Efter att ha healat ganska många personer så har jag lärt mig hur själarna och våra guider använder mig som språkrör. Det finns alltid en bakomliggande röd tråd genom healingen. Det är den som är viktig, den som ska hjälpa och få individen på rätt spår. Vi har så mycket mänskliga aspekter vi lägger in när vi tolkar som många gånger kan göra oss blinda för det egentliga budskapet.

Jag börjar med att fråga Sandra om hennes uppfattning om healingen. Hennes första reaktion när hon läste vad jag hade fått till mig var besvikelse och frustration. Hennes förväntan var en helt annan. Att hon skulle få tydligare svar och information om hennes ursprung. Hon tyckte heller inte att hon kände igen sig själv riktigt. Hon berättar dock att hon redan tidigare fått besked att hennes själ är på jorden för att sprida glädje så det kunde hon känna igen.

Hjälp att tolka

Jag går igenom min tolkning av hennes healing. Hennes själ visar sig i olika former visar på den livsglädje och skaparkraft som hon har tillgång till. Hon är full av kärlek vilket hennes själ vill att hon delar med sig av till andra. Budskapet som hon fick var väldigt tydligt. Det är första gången jag har fått ett budskap i ord så tydligt under en healing.

Maskulint och feminint

Jag förstår att Sandra reagerade på att hennes själ ser sig som en maskulin energi utifrån att Sandra känner sig väldigt kvinnlig. Precis som jag skrev ovan så har det inte med varandra att göra även om jag förstår reaktionen. Den maskuline energin står för det rationella, analytiska tänkandet, handling, riktning, rörelse. Det står för de raka linjerna, tävlingsanda, ansvar, styrka och fokus. Det står också för generositet och uppmuntran. Vi har alla både maskulina och feminina energier i oss. En balans dem emellan är det bästa.

Tydligt budskap bakom narren

Den lilla flickan jag såg i Sandras pannchakra kändes som raka motsatsen till det som hennes själ visade innan. Min tolkning av henne är att det är Sandra själv som liten som väntar på att få komma fram. Om vi går tillbaka till budskapet så talar det om för Sandra att hon kan vara precis den hon vill men att hon begränsar sig själv genom sina egna tankar om henne själv. Vi har alla samma bekymmer mer eller mindre. Vi lär oss som barn hur vi ska vara, tänka, göra och leva från familjen, skolan, vänner och jobb. Vår fostran begränsar oss som själsliga individer men också i våra liv här och nu. Den lilla flickan Sandra väntar på att få komma fram, att stora Sandra ska släppa fram henne.

I Sandras halschakra så fick jag beskedet att hon älskar att sjunga och ordet artist. Sandra själv skrattade lite och sa att hon sjunger hellre än bra så artist är hon inte. Hon känner dock av en kraftig låsning i halsen och vill ha hjälp med det. Kanske döljer det sig en sångfågel här innanför trots allt.

Efter att jag hjälpt Sandra med tolkningen av “Tydligt budskap bakom narren” förstår hon mycket bättre det som kom fram. Det var trots allt inte så olikt henne. Ett par dagar senare bestämmer hon sig för att gå vidare med en regression för att se om hon kan lösa gåtan med halsen.

Det finns alltid en mening med allt som kommer fram under en healing. Det gäller bara att hitta och förstå budskapet.