Den här gången har jag healat en ung kvinna som heter Linnéa. Hon önskar att förbli anonym så jag kallar henne bara vid förnamn. Healing översteprästinnan kom att handla nästan helt och hållet om hennes tidigare liv som just översteprästinna. Det beror helt och hållet på Linnéas själ som gav mig informationen som hon ville skulle komma fram. Hon var även noga med i vilken ordning jag skulle heala chakrana. I Linnéas fall har jag alltså inte kommit i kontakt med några andliga guider alls.

Healing översteprästinnan

Jag åkallar din själ och får snabbt en känsla av en kvinnlig energi som känns halvsovande. Som om hon nyss har blivit väckt. Jag frågar vad jag kan göra för henne (dig) och varför hon känns trött. Hon svarar att hon inte har levt på jorden på länge och att det är väldigt uttröttande. Vidare säger hon att tiden på jorden går så fort. Hon visar mig Piff och Puff ur Kalle Anka-filmen på julafton då de tjattrar i munnen på varandra. Så upplever hon ditt liv. Som om allt händer på en gång. Tiden i den eteriska världen är mycket långsammare. Det är därför hon känner sig uttröttad. Jag frågar hur länge sedan var hon levde. Hon säger för cirka 2000 år sedan på Jesu tid.

Vi går över till att prata om hur hon vill ha healing. Hon säger att hon har hört talas om energin från Plejaderna blåa ros och ber mig att fylla på dig med den. Sedan kan jag börja med ditt hjärtchakra. Jag börjar fylla dig med energi.

Hjärtchakrat

Det är gnistrande grönt. Jag dyker ner i ditt chakra och ser plötsligt ett gammalt stentempel. Jag får veta att du levde som översteprästinna för cirka 5000 år sedan. Den kunskapen du då fick lära ska du nu hämta hem i det här livet. Genom meditation ska du sätta dig i kontakt med ditt dåvarande liv och tanka hem den kunskapen. Det här är förutbestämt och viktigt att du gör. Du behöver bli bättre på att meditera så ta gärna hjälp.

Halschakrat

Här är vackert karibiskt blått. Jag ser en mängd flygande fåglar som sjunger. Mitt ibland dem dyker en kraxande kråka upp. Det är slagg från tidigare som du vill ha hjälp med att få bort. Jag “puttar” ut kråkan ur chakrat med ryggen före och spolar rent i chakrat med vattnets energi.

Navelchakrat

Det här chakrat är simmigt orange. En kvinnas liv för 2000 år sedan, berättar du, fick oftast utstå en eller flera våldtäkter under livet. Det var så vanligt. Du själv fick utstå ett par för många. Det har satt sina spår. Mycket är läkt men inte allt. Du kan ibland känna en viss rädsla för framförallt dominanta män i vissa situationer. Hon säger till dig att du ska finna kraften i översteprästinnan så kommer du inte längre känna någon osäkerhet. Utan kan stå fast förankrad i dig själv och din inre trygghet.

Pannchakrat

Jag ser ett spann med vita hästar som drar en vagn mot en djupt klarblå bakgrund. När jag frågar om det upplever jag ett tryck i min frontallob. Jag ber därför mina guider om hjälp och beskydd. Jag får veta att det är mycket energi och kraft mellan mig och din själ. Den här kraften får jag veta kommer från ditt liv som översteprästinna. Den ska du ta i besittning i det här livet men det är samtidigt viktigt att du förstår att hantera den. Be därför om hjälp.

Kronchakrat

Jag ser en vacker lotusstjärna, nästan vit. Här strålar energierna fint genom kroppen.

Rotchakrat

Jag ser en läckande kran och får veta att den är en symbol för energiläckage. Umbäranden från tidigare liv innebär energiläckage. Det ska du jobba på att få bort vilket du kommer kunna göra efter att du får kontakt med översteprästinnan.

Magchakrat

Jag ser en skinande sol. Du har alltid varit intresserad av att äta bra. Det var något du lärde i ett ännu tidigare liv. Då levde du nära naturen och odlade i symbios med den. Du lärde dig då vikten av vad du stoppar i den fysiska kroppen. Du lovade då dig själv att alltid ha det med dig i kommande liv. Detta är något som din nuvarande familj inte alltid har förstått vad det kommer ifrån.

Sammanfattning healing översteprästinnan

Den här gången hoppade jag lite mellan chakrana vilket inte är så vanligt. Det viktigaste som kommit fram under healingen är att du behöver börja meditera mer och under dina meditationer ska du försöka få kontakt med ditt tidigare liv som översteprästinna. Här finner du troligtvis din livsväg och läkning i ditt nuvarande liv. Hoppas du finner henne och får ta del av hennes kunskap och kraft. Energierna i din kropp är väldigt fina bortsett från den i navelchakrat.

Uppföljningssamtal healing översteprästinnan

Till att börja med går vi igenom hennes egna upplevelser under själva healingen. Det började med att hon kände en stark huvudvärk men som släppte nästan direkt. Hon kände ett lugn infinna sig i kroppen. Hennes andning ledde till att hon vaggades i takt med andetagen. Något hon aldrig upplevt förut. Hon kände värme på höger sida av ansiktet utan att det var någon sol eller annan värmekälla. Under healingen kände hon plötsligt doften av rosor utan att det fanns några rosor hemma.

Efter healingen har hon tänkt mycket på översteprästinnan och det andra som kom fram men hon har inte haft några fler upplevelser själv.

Översteprästinnan

Vi pratar mycket om hennes liv som översteprästinna. Linnéa undrar om det var specifikt för henne eller om översteprästinnan står för något speciellt och kan dyka upp hos vem som helst. Under min healing så får jag fram specifika liv som hör till personen så i Linnéas fall var hon översteprästinna i det livet.

Jag har själv nyligen lärt mig mer om mänsklighetens historia. För länge sedan levde alla människor på jorden i symbios med allt levande omkring dem i fullt medvetande. På grund av en tragisk händelse föll hela mänskligheten ner till tredje dimensionen. Efter det har mänskligheten fått hjälp av högt stående civilisationer både utifrån andra planeter och från jorden att nå en högre dimension igen. Det har skett i cykler om 5000 år. Efter varje misslyckande har livet startat om igen efter en utrensning i form av en stor naturkatastrof. Mayakalendern slutade den 21 december 2012. Det var slutet på en sådan cykel. Anledningen till att tideräkningen fortsatte efter det beror på att mänskligheten nu äntligen har lyckats öppna upp och höjt sitt medvetande. Tideräkningen fortsätter därför.

Linnéa som levde för 5000 år sedan som översteprästinna befann sig då precis i slutet av en sådan cykel. Troligtvis har hon då levt i en högtstående civilisation som försökte hjälpa resterande att höja sitt medvetande. Hon var själv upplyst i det livet. Om hon kan få kontakt med sin tidigare inkarnation kan hon med hjälp av det livet öppna upp sitt sinne i det här livet. På så vis kan hon få tillgång till de kunskaper hon då hade.

Gamla trauman

Linnés senaste liv var för 2000 år sedan. Enligt henne själv levde de allra flesta kvinnor då under förtryck av mannen som såg henne som ett lovligt villebråd. Hon själv blev våldtagen ett flertal gånger under det livet. Detta har lett till att hon är försiktig tillsammans med män i det här livet. En blockering som satt sig i hennes eteriska kropp.

Linnéa bekräftar detta under vårt samtal att hon har under hela sitt liv hållit sig till grupper med nästan enbart kvinnor. Att hon både medvetet och omedvetet har hållit sig ifrån män, i synnerhet dominanta män.

Hennes relation till sin pappa har troligtvis varit påverkad av den här blockeringen. Som liten var hon ofta nära sin pappa men när hon nådde en viss ålder ändrades det helt. Hon har själv inte kunnat förklara varför för det har inte varit i samband med någon speciell händelse. Hon tyckte till och med att det var jobbigt att se sin syster som satt i pappas knä och var fysiskt nära honom.

Att hennes relation till pappan plötsligt vände i en viss ålder kan bero på att hon blev våldtagen första gången i samma ålder för 2000 år sedan. Det har nämligen ingen betydelse hur länge sedan det var som traumat skedde. Sitter det i den eteriska kroppen i ett chakra som en blockering så påverkar det dig fram till att du kan läka det. Läkningen ligger i att förstå, släppa taget om det och på så vis frigöra energin, för att sedan kunna gå vidare. Då kommer även energin i det här chakrat att lysa klart.

Gammal blockering

I Linnéas halschakra såg jag en gammal blockering som visade sig i form av en kråka. Även gamla blockeringar som ligger kvar kan orsaka en del problem men oftast inte i så svår grad. Linnéa berättar att hon har haft en del halsinfektioner under åren. Hon berättade även att hon hade haft ont i en visdomstand under healingen men som sedan försvann efter ett par dagar. Förhoppningsvis har bortförandet av kråkan lett till att hon slipper mer problem av detta slag.

Bra mat

Ännu längre tillbaka hade Linnéa ett liv där hon odlade sin egen mat och förstod vikten av bra mat i den fysiska kroppen. Då lovade hon sig själv att alltid ha det med sig, vilket har visat sig i det här livet. Linnéa berättar att redan som liten flicka kunde hon be mamma att göra en råkosttallrik till henne. Något de normalt sett inte åt hemma. Hon berättar att hon alltid har haft intresse att äta bra mat utan att det har varit en grej för att hålla vikten eller liknande.

Sammanfattning

Healing översteprästinnan har till stora delar handlat om två av Linnéas tidigare liv. I synnerhet förefaller det vara viktigt för henne att få kontakt med hennes reinkarnation som översteprästinna. Om hon då levde ett upplyst liv kan den kunskapen bli oerhört viktig för henne i det här livet. Det kan leda till helt nya och oanade möjligheter. Den kunskapen kan också lära henne att heala sig själv och nå fullkomlig läkning.

Vill du prova på en healing?

Jag söker nu fler personer som kan tänka sig att dela sin upplevelse och healing med andra här i bloggen (och kanske i en bok i framtiden). Priset är normalt 1250 kr för en timmes healing inkl. anteckningar och uppföljningssamtal. För att fler ska få möjligheten att göra det kan man välja att dela det med andra. Då överlåter man rättigheterna till mig att publicera. Man väljer då själv utifrån sin egen budget hur mycket man vill betala.

Är du intresserad kontakta mig på mejl till asa.danielsongrimpe@gmail.com

Under Linnéas healing framkom att hon har levt som översteprästinna för ca 5000 år sedan. Den kunskapen kan komma att hjälpa henne i det här livet om hon får kontakt med sin tidigare reinkarnation.