Kära läsare, här kommer en annan chakrahealing jag nyligen gjorde. I det här fallet vill vederbörande vara anonym. Om ni har läst den förra healingen jag lade ut så märker ni att det är ganska stor skillnad. Allt som kommer fram under healingen är riktat till personen som healas och utifrån var denna person befinner sig behöver man olika typer av hjälp. I det här fallet handlar det om låsningar från tidigare liv. Något vi kommer försöka lösa genom en regression.

Healingen

Som vanligt börjar jag alltid en healing med att kontakta personens själ och guider. I det här fallet får jag snabbt kontakt med hans guider som visar sig vara små älvor. Älvorna berättade för mig att de hade försökt att få honom att förstå redan förra hösten att han borde göra en healing hos mig. De berättar också att de har hängt ihop med honom under en lång tid. Han har varit olika eteriska former tidigare, säger de mig, men de visar mig honom som en manlig version av Maleficent från Disneys film. Han är något av en trollkarl med många förmågor. Tidigare har han levt några liv på jorden och har en del han behöver bearbeta. De ber mig börja healingen med kronchakrat och sedan fortsätta nedåt.

Kronchakrat

Jag upplever chakrat som ljust men vidöppet och grunt. Det är sammankopplat med rotchakrat genom kroppen vilket är bra. Jag upplever hans chakra som vobbligt. Jag frågar varför och får till svar att han känner sig osäker i den här kroppen. Han behöver finna sitt inre och stabilisera sin väg framåt i livet. När han har fördjupat sitt inre liv och stabiliserat sin livsväg kommer chakrat att förändras.

Pannchakrat

Jag ser ett djupblått chakra som är smalt och djupt. Får inte fram något här nu utan ska gå vidare.

Halschakrat

Han är en sångfågel, är det första jag får veta, men han förnekar sig själv rätten att sjunga. Guiderna pratar om en gammal dröm som han har haft att sjunga. Jag ser gammalt slagg som jag tar bort och fyller på med ljus energi från Plejadernas blåa ros.

Hjärtchakrat (låsningar från tidigare liv)

Här är gnistrande grönt och vackert, men jag ser en skugga som tar upp ungefär en fjärdedel av hans chakra vilket beror på ett trauma från ett tidigare liv som har följt honom ganska länge och skapat låsningar från tidigare liv. Han  behöver lösa detta trauma för att finna sin inre styrka. Jag ser honom som sitt ursprungliga jag, sittandes på knä och gråtandes hjärtskärande. Hans guider säger att han behöver möta detta genom en regression vilket jag kan hjälpa honom med, säger de.

Magchakrat

Det här chakrat är ljust och gult, friskt och sprakande. Som ett skolexemplar av ett magchakra.

Navelchakrat

Han är sexuellt hämmad på grund av traumat som sitter i hjärtchakrat, får jag veta. Han tillåter inte sig själv att njuta på grund av detta utan håller sig själv tillbaka, säger de. Det gör också att han håller tillbaka din skaparkraft. Sexualiteten och skaparkraften kommer ur samma energier. Han behöver lösa det här traumat för att nå sin inre styrka och kraft.

Rotchakrat

Kronchakrat och rotchakrat är varandras motsatser men binder samman hela hans energifält och alla chakran i hans kropp. Rotchakrat står för den feminina energin och kronchakrat står för den maskulina, som yin och yang. Han har ibland lite ytliga maskulina energier men annars är det fin balans mellan det feminina och maskulina i hans aura. Dessa energier flödar fritt och fint i kroppen.
Jag fyller hela hans chakrasystem med energi från Plejadernas blåa ros.

Pannchakrat

Jag går tillbaka till pannchakrat igen för att se om jag får fram något där nu. Jag ser en tagg som sitter här. Taggen står för återhållen ilska. Guiderna säger att detta kommer visa sig när han tar hand om traumat i hjärtchakrat. Då kommer även taggen att lösas upp. Ibland kan det dock stanna kvar rester i chakrat i form av slagg. Det ser ungefär ut som grå skuggor. Det kan man behöva få hjälp med att ta bort.

Hans egna förnimmelser

Under tiden jag gjorde healingen fick han egna upplevelser som delvis gick hand i hand med det jag fick till mig. Lite lustigt var det förstås att han upplevde att healingen startade i rotchakrat och gick uppåt medan jag i själva verket började i kronchakrat och gick nedåt. Varför är svårt att säga. Det är inte alltid man förstår allt på en gång. Svaret kan komma senare. Vi möttes dock i hjärtchakrat och här överensstämde budskapet väldigt väl. Här sitter själva låsningen från tidigare liv. Det är ganska ofta som de jag healar får till sig saker själva. Det här är minst lika viktigt som det jag får veta. Därför är det bra om man lyssnar och känner in samtidigt som jag healar. Här är hans egna ord om sin egen upplevelse.

Min upplevelse

Jag visste att jag skulle göra healingen och tillät mig redan dagen innan att förbereda mig för att ta emot chakrahealingen. Både på kvällen innan och tidigt på morgonen förberedde jag mig med meditation för att vara så finstämd som möjligt. Jag tillät mig även att ta en väldigt lugn förmiddag och sitta mycket med mig själv och bara känna in min kropp.Timmen innan kände jag att jag ville röra på mig och reste mig, gick lite barfota i trädgården och tillät mig bara var med lite praktiska göromål. När det väl var dags så satte jag mig tillrätta i min fåtölj och började känna in den subtila energin.

De tre första chakrana

Jag kände ganska fort att där var något på gång i rotchakrat och fick fram färgen röd. Men det var mest som en subtil energi. Jag bara lät det vara och mitt fokus var att bara följa med och känna in utan att styra. Efter en liten stund förflyttades energin uppåt till nästa nivå, här var färgen gul. Här kändes likadant som i rotchakrat, mest en subtil liten energi som jobbade, undersökte och “tittade runt”. Det var inget speciellt som hände mer än att jag väldigt tydligt kände av något på energinivå. Samma sak var det vid solar plexus. Här var färgen var orange med samma upplevelse som de två tidigare.

Hjärtchakrat (låsningar från tidigare liv)

När vi därefter kom upp till hjärtchakrat blev det mer intensivt och helt plötsligt fick jag upp en inre bild. Jag kunde känna av Åsa, hon var liten och undersökte energiskt vad som fanns här. Jag fick upp en bild av en stor järnport på ett grönt genomskinligt berg. Den var belagd med många kedjor men jag kunde öppna den på glänt så jag gick in och satte mig i meditationsställning inne i berget. Åsa var väldigt närvarande och letade runt under tiden.  Insikterna som kom var att jag är rädd för kärleken och har ett stängt hjärta. Jag har upplevt hur smärtsamt det kan vara med kärlek. Jag har tidigare varit förälskad i en tjej där jag tyvärr aldrig fick möjlighet att leva ut min kärlek. Det har gått åt mycket energi och kraft under många år till att stänga ner den kärleken jag kände för henne. Detta har resulterat i att jag stängt ner kärlek eftersom jag tvingat undan den. Jag har en stor port av järn i mitt hjärtchakra. Men, jag kunde också känna vilken enorm potential jag har att ge och känna kärlek, om jag kan lossa min nedstängning.

Halschakrat

Efter en stund försvann de inre bilderna och energin flyttades upp i halschakrat. Här var jag tvungen att lyfta på huvudet lite för att energin skulle få plats. Det kom väldigt enkelt till mig att här är mitt syfte och mitt liv. Detta chakra var blått. Det var inget mer dramatiskt än så. Budskapet var tydligt för mig, det är detta jag ska utveckla och det är detta som är mitt syfte och kanske till och med meningen med mitt liv. Skrivande och talande. Att ge av dessa gåvor som jag har fått.

Pannchakrat

Därefter kom vi upp till tredje ögat (pannchakrat) och här var chakrat lila för mig. Det blev väldigt tydligt att här ligger en blockering i form av tvivel till den andliga sfären. Detta tvivel är en blockering för mig och det var tydligt att den satt här. Det var som att jag tvivlar på framförallt den andliga sfären och denna blockering gör att det andliga inte helt kan flöda fritt i mig. Det hänger på ett sätt ihop med hjärtchakrat och vid ett tillfälle kändes det som att energin var tvungen att gå tillbaka till hjärtat för att undersöka det igen. På något sätt hänger blockeringarna ihop på det andliga planet. Att jag har svårt att släppa in kärlek.

Plötsligt började mina ögon vibrera igen, det hade de gjort även när jag fick upp bilderna från hjärtchakrat. Och jag dök tillsammans med Åsa in i en bild där en man, som är jag i ett tidigare liv, befann sig.  Han är en upplyst inkarnation och bodde ensam vid Himalaya. (Troligtvis den mannen som jag såg sittandes gråtande.) Jag har träffat honom tidigare. Även om tvivlet inte släppte så vill han hjälpa mig och vara min guide eftersom han har inblick i mitt liv och med hans upplysning. Jag ska ta hjälp av honom  att lossa tvivlet i tredje ögat.  Åsa var med hela tiden och hon förde oss tillsammans och vi satt en ganska lång stund och försökte arbeta med tvivlet, kanske kom vi åt lite men inte allt.

Kronchakrat

Därefter gick energin, Åsa, vidare till kronchakrat och här verkade det lugnt. Att det finns ett flöde från den andliga sfären som på ett sätt kommer igenom men som också hindras av tvivlet i tredje ögat. Det som kommer igenom smiter liksom förbi med bortförklaringar som gör att tvivlet inte hinner blockera. Men där fastnar också mycket och även detta flöde är kopplat till hjärtats blockeringar. Det blir svårt när den andliga sfären ska hjälpa mig igenom blockeringen när jag har tvivlet i vägen. Färgen här var åt det lysande hållet, ljust och guld.

En stund där omfamnade Åsa hela mig och jag fick healing genom hela mig. Sedan var sessionen över.

Kort summering

Hjärtat är blockerat av en stor port belagd med kedjor framför en stor grön grotta. Jag är rädd för kärleken, den gör ont. Rädd för att göra andra illa. I halschakrat finns mitt liv och mitt syfte. I tredje ögat sitter mitt tvivel som även blockerar kronchakrat.

För att lösa låsningarna från tidigare liv ska jag ta hjälp av “Achman”, mannen som jag mötte från mitt tidigare liv då jag nådde upplysningen i Himalaya. Den mannen jag var då kan hjälpa mig att komma igenom mitt tvivel och kanske även hitta tillbaka till kärleken.

Uppföljningssamtal angående låsningar från tidigare liv

Osäkerheten som jag såg i hans kronchakra hänger väl ihop med hans egna upplevelser. Han ser tvivlet som hänger ihop med grundorsaken att han stängt ner sin kärlek. Jag fick till mig att när han funnit sitt inre och sin livsväg kommer det här chakrat att förändras. Halschakrat är förknippat med rösten och vår förmåga att uttrycka oss. Jag fick till mig att han haft en dröm att sjunga medan han får till sig att hans livsväg finns i detta chakra. Att dela med dig av sina kunskaper i ord och skrift. Huvudproblemet som jag får till mig sitter i hjärtchakrat. Han får till sig att det beror på att han har stängt av sin förmåga till kärlek. Den avstängningen är kopplad till hans tvivel och hans livsväg som han behöver finna. Jag får till mig att han behöver lösa det här traumat som det är kopplat till för att kunna gå vidare i livet.

Förklaring

Vi avkodar det som vi upplever i ord, bild och känslor utifrån våra egna erfarenheter och kunskaper. Vi uttrycker oss därför inte alltid på samma vis. Många gånger kan man se liknelsen i det man avkodat men inte alltid. Jag anser dock att det är alltid det man själv får till sig som är viktigast för det är dig det gäller, inte mig. Det är dock lika spännande för mig att se hur saker och ting uppfattas och hur väl det ofta stämmer överens. Det har alltid förundrat mig.

Fortsättning

Vi kommer fram till i samtalet att han ska prova att göra en regression för att komma åt låsningar från tidigare liv. Eftersom det tycks påverka så mycket annat i hans liv känns det som ganska livsavgörande. Vi ska också se om vi kan finna mannen från hans tidigare inkarnation som sa att han kunde hjälpa honom i det här livet.

Vill du prova en healing? Kontakta mig på asa.danielsongrimpe@gmail.com

Förra veckans healing https://danielsongrimpe.se/2023/09/04/folja-sin-livsväg/

Ibland finner man läkningen till låsningar från tidigare liv genom att möta sig själv från tidigare reinkarnationer.