Vi har länge försökt att kontrollera naturen och dess lagar men på bekostnad ev vårt mående. De flesta av oss lider av någon kronisk sjukdom, mentala problem, sömnsvårigheter eller så känner vi bara att vi inte är lyckliga helt enkelt. Alltfler människor måste ha mediciner för att klara av att leva, för att orka med. Själv satt jag i en situation med allergi mot kvalster, reumatisk sjukdom, sömnsvårigheter, hjärntrötthet och många andra små problem men som sammantaget höll på att ta över hela mitt liv. Jag levde på cellgifter i tio år då det konstaterades att det inte längre räckte till. Till slut insåg jag att om jag ska leva, orka leva, så måste jag själv göra en förändring i mitt liv, en ganska stor förändring, för hjälpen jag kunde få från vården var begränsad och på sikt blev jag allt sämre.

Vägen jag tog har varit ganska lång och mödosam men långsamt och säkert har jag hittat rätt väg. Hjälpen jag fick kom inifrån. Jag började lyssna på mina andliga kontakter som lärde mig att titta i backspegeln för att vi behöver gå tillbaka till ett mer naturligt sätt att leva. Du som läsare behöver inte tro på det andliga utan bara lyssna till ditt inre om det stämmer överens med dig. Vi bär alla på svaret inom oss vad som är bra för oss och vad som fungerar för oss.

De böcker, tidskrifter, TV-program och människor som kom i min väg insåg jag hade mycket att säga mig. Jag började förstå saker som funnits där hela tiden men som jag tidigare hade varit både blind och döv för. För att du ska slippa ta den långa vägen kommer jag dela det med dig.

Vi börjar med att titta på vilka de universella naturlagarna är.

  • Att allt på vår jord består i grund och botten av energi
  • Att allt i naturen strävar efter balans
  • Att allt som existerar är unikt
  • Att det finns ett begränsat antal mönster som går igen i allt
  • Att allt i naturen lever i symbios med vartannat
  • Att allt består av speglingar
  • Att vi alla lever med karma från tidigare liv

Dessa naturlagar hänger ihop och går in i varandra vilket du också kommer se när du har förstått dem.

Följ med här i bloggen. Vid nästa tillfälle kommer jag att gå in på vad det innebär att allt består av energi.